On Your Feet! gaat 29 oktober in première en bij Theaterclub.nl ontvang je nu een gratis rang-upgrade op geselecteerde voorstellingen in november en december. Jij geniet dus van één van de eerste voorstellingen met uniek voordeel.

On Your Feet! is in het Beatrix Theater in Utrecht te zien.Een bruisende voorstelling boordevol Latin-pop hits van één van de grootste artiesten van de laatste decennia.

Gratis rang-upgrade!

Boek nu hier bij Theaterclub.nl je tickets voor 'On Your Feet!' en ontvang een gratis rang-upgrade voor geselecteerde voorstellingen in november en december.

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale herfst-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

De echte musicalfan heeft het natuurlijk allang gehoord: West Side Story komt terug naar Nederland! Compleet met Amerikaanse cast en volledig orkest, dus dat wordt een unieke belevenis. Koop nu je tickets voor West Side Story via Theaterclub.nl en ontvang tot 50% korting! Je bestelt al tickets vanaf € 35,-*

West Side Story gaat in december 2017 spelen in het World Forum Theater in Den Haag. We hebben nog meer goed nieuws, want jij kunt er heel voordelig bij zijn!

Je ontvangt namelijk nu bij Theaterclub.nl tot 50% korting op tickets voor West Side Story!

De beste musical ooit?

Veel musicalfans zijn het erover eens: West Side Story is absoluut een van de beste musicals ooit. Het meeslepende verhaal van Arthur Laurents, de overweldigende muziek van Leonard Bernstein en de fenomenale choreografie van Jerome Robbins, alles is perfect! Helemaal wanneer je deze voorstelling ziet in zo’n grootse setting als in het World Forum Theater in Den Haag.

Musical met live-orkest

West Side Story draait natuurlijk vooral om het verhaal over twee rivaliserende straatbendes in New York en de onmogelijk liefde tussen Tony en Maria. Maar inmiddels zijn ook veel van de liedjes uit West Side Story onsterfelijk geworden. Die gaan in Den Haag allemaal live gespeeld worden door een echt orkest, met natuurlijk nummers als:

  • I Feel Pretty
  • A Boy Like That
  • Something’s Coming
  • Tonight
  • Maria

Exclusieve korting op musicals!

Je weet dat je bij Theaterclub.nl altijd aan het goede adres bent voor je korting op musicals. West Side Story mag daarbij natuurlijk niet ontbreken dus hebben we ook voor deze musical een fantastische actie:

Bestel nu je tickets voor West Side Story bij Theaterclub.nl en je ontvangt tot 50% korting per ticket!

De musical On Your Feet met de liedjes van Gloria Estefan en Miami Sound Machine zal langer te zien zijn in ons land. Vanwege de grote belangstelling is besloten de musical tot en met april volgend jaar op de planken te houden. Dat heeft Stage Entertainment laten weten.

On Your Feet ging eind vorige maand in première. Inmiddels zijn er al 150.000 kaarten verkocht voor het spektakel in het Beatrix Theater in Utrecht. De kaartverkoop voor de extra voorstellingen is begonnen.

Gloria Estefan

In de musical rond Gloria en Emilio Estefan spelen Jim Bakkum en Tommie Christiaan de rol van Emilio. Vájen van den Bosch en Nurlaila Karim kruipen in de huid van zangeres Gloria. Ze zingen hits als Gonga, Dr. Beat en Rhythm is Gonna Get You.

Gratis rang-upgrade!

Boek nu hier bij Theaterclub.nl je tickets voor 'On Your Feet!' en ontvang een gratis rang-upgrade voor geselecteerde voorstellingen in november en december.

Bron: ANP | Beeld: Mischa Schoemaker (ANP)