Exclusief via onze Theaterclub koop je nu tickets voor Christmas with the King met 50% korting! Je bestelt al tickets vanaf € 33,-*

Op 21, 22 en 23 december 2017 is AFAS Live in Amsterdam het decor voor dit fantastische evenement waar Grahame Patrick het beste van Elvis brengt.

Tijdens deze kerstshow geniet je in een sprookjesachtig decor van de prachtige muziek van Elvis. Nummers als ‘Blue Christmas’, ‘Suspicious Minds en ‘Jailhouse Rock’ passeren de revue, maar ook de mooiste gospelsongs die Elvis gedaan heeft. Dit spektakel mag je niet missen!

Korting

Bestel nu Christmas with the King kaartjes met korting via Story! Bij ons krijg je € 20,- korting per ticket. De korting geldt voor staanplaatsen, tribune en balkon.

Elvis spreekt al 40 jaar tot de verbeelding

Zelfs 40 jaar na zijn dood is The King Of Rock ’n Roll nog altijd onverminderd populair bij jong en oud. Tijdens deze bijzondere kerstshow neemt Grahame Patrick je mee door het omvangrijke oeuvre van Elvis Presley. Patricks stemgeluid komt akelig dicht in de buurt bij dat van Elvis. Gecombineerd met Elvis’ authentieke moves en uitbundige kostuums krijgt hij het volledige publiek aan het zingen en swingen. Tegelijk weet Patrick het publiek te ontroeren tijdens traditional gospels die hij met het Stamps Quartet zingt.

Dit eerbetoon mag je niet missen!

De muziek van de grondlegger van de rock ’n roll in een wervelende kerstshow, dat wil je absoluut niet missen. Zo revolutionair als zijn sexappeal en controversiële bewegingen in zijn tijd waren, zo tijdloos is zijn muziek. Op 21, 22 en 23 december brengt Grahame Patrick in AFAS Live een onvergetelijk eerbetoon aan de bestverkochte soloartiest aller tijden. Hij neemt je mee terug in de tijd en laat je genieten van The King Of Rock ’n Roll!

Bestel je je Christmas with the King kaartjes met 50% korting

De voorstellingen vinden plaats in AFAS Live in Amsterdam op 21, 22 en 23 december 2017 vanaf 20.00 uur en jij kunt erbij zijn. Bestel je Christmas with the King tickets vandaag nog via Story en profiteer van 50% korting per kaart.

Koop hier je kaarten

De echte musicalfan heeft het natuurlijk allang gehoord: West Side Story komt terug naar Nederland! Compleet met Amerikaanse cast en volledig orkest, dus dat wordt een unieke belevenis. Koop nu je tickets voor West Side Story via Theaterclub.nl en ontvang tot 50% korting! Je bestelt al tickets vanaf € 35,-*

West Side Story gaat in december 2017 spelen in het World Forum Theater in Den Haag. We hebben nog meer goed nieuws, want jij kunt er heel voordelig bij zijn!

Je ontvangt namelijk nu bij Theaterclub.nl tot 50% korting op tickets voor West Side Story!

De beste musical ooit?

Veel musicalfans zijn het erover eens: West Side Story is absoluut een van de beste musicals ooit. Het meeslepende verhaal van Arthur Laurents, de overweldigende muziek van Leonard Bernstein en de fenomenale choreografie van Jerome Robbins, alles is perfect! Helemaal wanneer je deze voorstelling ziet in zo’n grootse setting als in het World Forum Theater in Den Haag.

Musical met live-orkest

West Side Story draait natuurlijk vooral om het verhaal over twee rivaliserende straatbendes in New York en de onmogelijk liefde tussen Tony en Maria. Maar inmiddels zijn ook veel van de liedjes uit West Side Story onsterfelijk geworden. Die gaan in Den Haag allemaal live gespeeld worden door een echt orkest, met natuurlijk nummers als:

  • I Feel Pretty
  • A Boy Like That
  • Something’s Coming
  • Tonight
  • Maria

Exclusieve korting op musicals!

Je weet dat je bij Theaterclub.nl altijd aan het goede adres bent voor je korting op musicals. West Side Story mag daarbij natuurlijk niet ontbreken dus hebben we ook voor deze musical een fantastische actie:

Bestel nu je tickets voor West Side Story bij Theaterclub.nl en je ontvangt tot 50% korting per ticket!

De musical On Your Feet met de liedjes van Gloria Estefan en Miami Sound Machine zal langer te zien zijn in ons land. Vanwege de grote belangstelling is besloten de musical tot en met april volgend jaar op de planken te houden. Dat heeft Stage Entertainment laten weten.

On Your Feet ging eind vorige maand in première. Inmiddels zijn er al 150.000 kaarten verkocht voor het spektakel in het Beatrix Theater in Utrecht. De kaartverkoop voor de extra voorstellingen is begonnen.

Gloria Estefan

In de musical rond Gloria en Emilio Estefan spelen Jim Bakkum en Tommie Christiaan de rol van Emilio. Vájen van den Bosch en Nurlaila Karim kruipen in de huid van zangeres Gloria. Ze zingen hits als Gonga, Dr. Beat en Rhythm is Gonna Get You.

Gratis rang-upgrade!

Boek nu hier bij Theaterclub.nl je tickets voor 'On Your Feet!' en ontvang een gratis rang-upgrade voor geselecteerde voorstellingen in november en december.


Bron: ANP | Beeld: Mischa Schoemaker (ANP)