Het is alweer een aantal weken geleden dat Marlijn Weerdenburg beviel van haar tweede kindje: Sammie. We mochten eerder al genieten van heerlijke kiekjes van haar pasgeboren baby'tje, en vandaag plaatste Marlijn op Instagram een hele bijzondere herinnering van voor haar bevalling.

Grootse ervaring

'Dit ben ik, op de ochtend dat de weeën begonnen. En nee, ik had geen skippybal ingeslikt, ik zit er op één', zo begint de actrice en presentatrice haar tekst. Zoals je ziet had ik er zin in, ik dacht alleen maar, het gaat beginnen! Ik had zoveel zin om mijn nieuwe kindje te ontmoeten. Na al het verdriet en de stress van het verlies van mijn moeder, kon ik niet wachten om een nieuwe grootse ervaring mee te maken die ging over nieuw leven', vervolgt ze.

Article continues after the ad

Oerkracht

'We gingen verschillende scenario’s met elkaar af. Wat als het verdriet ineens tijdens de bevalling om de hoek kwam kijken. Wat als het net als bij Teun een gecompliceerde bevalling zou worden, wanneer zouden we dan naar het ziekenhuis gaan? En ik denk dat mijn moeder ervoor heeft gezorgd dat ik bij mijn oerkracht kwam en vol zelfvertrouwen mijn zoon op de wereld bracht', aldus Marlijn onder haar foto.

De tekst gaat verder onder de post.

Single

Marlijn bracht ter gelegenheid van Sammie's geboorte haar single 'Sammie' uit. Haar moeder overleed twee weken daarvoor na een kort ziektebed, maar volgens de actrice had haar moeder het graag 'zo gewild'.

Geboorte

Na de geboorte postte Marlijn een foto van Sammie en schreef daarbij: 'Ook al lagen dood en leven nooit eerder zo dichtbij elkaar, onze harten stromen over van geluk met liefde voor jou.' Het is het tweede kindje voor de actrice en zangeres. In 2017 werd ze moeder van zoontje Teun.

Bron & Beeld: Instagram, Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.