Op 31 maart 2019 vindt de eerste editie van het Story Muziekfeest plaats! Artiesten als Dries Roelvink, Ria Valk, Quincy en DJ Bert (bekend van De Bolle Jan-show) zullen een optreden weggeven. Daar bent u toch ook bij?

Naast deze rasartiesten die wel weten hoe ze een feestje moeten bouwen, kunt u meteen genieten van de toplocatie met een even uniek als schitterend uitzicht over de start- en landingsbanen van luchthaven Schiphol: de SkyBar747 in het Corendon Village Hotel.

Informatie

Wanneer:       Zondag 31 maart 2019
Tijd:                15.00 uur tot 18.00 uur
Waar:             Skybar747 Corendon Village Hotel Amsterdam (bij Schiphol)                  
Tickets:           € 15,- p.p. (Scroll naar beneden om direct tickets te bestellen)
Ariesten:        Dries Roelvink, Ria Valk, Quincy, Donna Lynton, DJ Bert (bekend van De Bolle Jan-show) en anderen.

Article continues after the ad

Story-kortingsarrangementen

Heeft u na het Story Muziekfeest trek gekregen en/of wilt u ook overnachten in het Corendon Village Hotel, dan kunt u gebruik maken van de Story-kortingsarrangementen.

  • Diner van € 27,50 voor € 25 per persoon: Geniet in het All Inclusive Restaurant van een uitgebreid all inclusive dinerbuffet. Gedurende twee uur proeft u onbeperkt van een grote verscheidenheid aan warme en koude gerechten uit diverse internationale keukens. Frisdranken, bier, wijn, koffie en thee zijn in het all inclusive buffet inbegrepen. Openingstijden diner 31 maart: 17.00 – 21.30 uur. Voor meer informatie, klikt u hier.
  • Hotel Urban Twin Room van € 109 voor € 89 op basis van een 2-persoonskamer: Deze kamer ademt een internationale sfeer waarin u zich meteen thuis voelt. Geniet van een comfortabel verblijf in één van de moderne, stijlvolle Urban kamers. De Urban Twin Room beschikt over het speciale Corendon twin bed met katoenen lakens van hoge kwaliteit en zachte kussens voor een uitstekende nachtrust. De modern ingerichte kamer is daarnaast voorzien van een 42” flat screen Smart TV, highspeed WiFi en een moderne badkamer met inloopdouche en luxe fair trade badkamer amenities. Voor meer informatie, klikt u hier. 

De reservering voor beide Story-kortingsarrangementen dient u wel zelf rechtstreeks te boeken bij Corendon via 020 308 4984 of Events.village@corendonhotels.com. Geef hierbij aan dat het om het Story-arrangement gaat en neem uw ticket met bevestiging mee naar het restaurant of hotel. Let op: de kosten voor het hotel en/of diner rekent u af op de dag zelf bij Corendon. 

Tickets bestellen
Tickets voor het Story Muziekfeest bestelt u hieronder:

Verschijnt er geen formulier om tickets te bestellen voor het Story Muziekfeest? Klik dan hier.

Heeft u uw tickets gekocht? U kunt zich dan ook aanmelden voor het Facebook evenement. Klik hier.