In juni vertelde Jelka Houten zwanger te zijn van haar derde kindje. Dit wordt het eerste kindje met acteur en cabaretier Henry van Loon. De twee willen hun spruit genderneutraal opvoeden.

Dat verklapte de zwangere actrice maandag voor de camera van Shownieuws.

Genderneutraal

Jelka werd tijdens het gesprek verrast met een blauw en een roze rompertje. 'Nou, sowieso, het maakt niet eens uit wat het wordt, want genderneutraal wordt het sowieso', reageerde ze. Het was ook een thema in De Verleiders Female. 'Ik heb een hele voorstelling gemaakt, dus we gaan enorm genderneutraal opvoeden.'

Op z'n Van Loons

De actrice en komiek, die sinds 2018 samen zijn, maakten in juni bekend hun eerste kindje samen te verwachten. Van Houten maakte het nieuws indertijd op een bijzondere manier bekend. In de video op Instagram gaat ze 'in gesprek' met Henry over dat ze de laatste tijd veel gebeld is met de vraag of ze zwanger is en of ze daar op wil reageren.

Article continues after the ad

Zwanger

'Ze verzinnen het waar je bijstaat', aldus Henry laconiek. Het gesprek krijgt een andere wending als de twee een discussie krijgen over of Jelka dik is of niet. 'Ik ben gewoon zwanger', flapt ze er dan uit. Jelka heeft met haar ex-man Koppe Koppeschaar al twee kinderen: Walt en Jean. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door J.F van houten (@jelkavanhouten) op

Bron: Shownieuws Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.