Op zaterdagavond 13 maart schoof zanger Marco Borsato aan bij Linda's Wintermaand om te praten over het afgelopen - en nogal bewogen - jaar van de zanger. Het programma, dat al bekend stond om haar vele interessante onthullingen, heeft gisteravond tijdens het interview met Marco nog veel méér losgemaakt.

Interview Linda's Wintermaand

In het interview met Marco zijn gebeurtenissen als zijn burn-out en de scheiding met Leontine aan bod gekomen. De 54-jarige zanger liet weten een hele donkere periode achter de rug te hebben en dat hij sinds januari daar eindelijk een beetje uit is. Een heftig interview met veel lof én kritiek tot gevolg.

Article continues after the ad

Instagram post

Marco's dochter Jada (18) laat in een Instagram post weten dat zij in ieder geval heel trots is op haar vader. Ze deelt een lieve foto van hun twee met als onderschrift: 'Woorden kunnen niet beschrijven hoe trots ik op jou ben papa.' En daaronder: 'Insieme per sempre e sempre.' Ofwel: voor eeuwig en altijd bij elkaar. Marco Borsato zelf heeft, net als zijn dochter, veel positieve reacties van andere BN'ers gekregen onder zíjn Instagram post.

Beeld: Instagram, Brunopress
Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.