Het is vandaag feest voor Arijan van Bavel, want hij mag vandaag 40 kaarsjes uitblazen. Dat moet natuurlijk goed gevierd worden. Reden om eens stil te staan bij zijn geweldige carrière als 'leverancier van plezier'.

We kennen Arijan allemaal nog wel. Hij is bij het grote publiek bekend geworden dankzij zijn optredens als Adje van Nispen in het programma Mooi! Weer De Leeuw als sidekick van Paul de Leeuw. Daarna hield zijn carrière niet op.

Glansrijke carrière

Hij maakte eigen programma's zoals Adje en Theo doen de Landmacht, Adje ziet Sterren en Kamer 4B. Ook verzorgde hij de voorstellingen Adje's Losse Vlodders, Adje's Sterren Revue en Adje's Mee Sing Sjow. Het multi-talent lijkt alles te kunnen, want hij speelde nog verschillende rollen in films en maakte hij zijn eigen liedjes. 

Relatie

De relatie met zijn grote liefde Joris Bengevoord liep vorig jaar na tien jaar op de klippen. Ze besloten om uit elkaar te gaan en als vrienden door te gaan. 
Joris was burgermeester van Winterswijk en deelde met Arijan de liefde voor toneel. Samen produceerden ze toneelstukken en namen ze in 2009 familiepretpark De Waarbeek in Twente over. 

Article continues after the ad

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: ANP