Na het einde van K3 was het even spannend wat Josje Huisman zou gaan doen. Ze is in ieder geval niet stil gaan zitten en heeft het de afgelopen jaren druk genoeg gehad. Hoe is het nu met haar? 

In 2009 verwierf de Amsterdamse Josje Huisman landelijke (en internationale) bekendheid toen zij het programma K2 Zoekt K3 won. Zij zou Kathleen gaan vervangen in de bekende meidengroep K3. Dit deed zij tot in 2015 het doek viel voor K3 en de groep in het programma K3 Zoekt K3 op zoek ging naar drie plaatsvervangers. 

Bezige bij

Josje heeft in de tijd die volgde zeker niet stil gezeten. Nog tot vorig jaar trad zij op met K3. Dit voorjaar deed ze mee aan het Vlaamse programma Liefde Voor Muziek. In het programma, te vergelijken met De Beste Zangers, coverde ze nummers van andere bekende artiesten. Enkele weken geleden registreerde zij zichzelf bij platenlabel Sony Music Entertainment. Ook stond ze vorig jaar nog op de planken als Belle in de musical Belle en het Beest. 

Wil je niets meer missen van Story? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale zomer-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10