Hans Klok is blij dat hij straks niet meer hoeft te toeren. Met tien jaar een vaste stek in Las Vegas verwacht hij veel meer stabiliteit. "Het klinkt avontuurlijk, maar ik krijg daar een rustiger leven", zegt de illusionist maandag in het AD. "Twee keer per dag een show op dezelfde plek. Na afloop ben ik zo weer thuis."

In vorm blijven

Voor de inmiddels 49-jarige Hans wordt het zaak om al die tijd in vorm te blijven. "Belangrijk is om als performer kracht te blijven uitstralen. Een oude kop is niet erg, maar je mag geen dikzak worden. Daarom sta ik veel in de sportschool en zwem ik vaak. En gelukkig heb ik mijn snelheid nog", aldus Hans. "Ik begrijp zelf niet hoe, want ik ben geen lenig type, maar in een seconde verdwijnen, lukt me nog steeds."

Article continues after the ad

Niet liegen

In Vegas zal Hans in ieder geval niet van de daken schreeuwen dat hij op mannen valt, al gaat hij er niet om liegen zoals elf jaar geleden. Toen had de illusionist ook al een vaste show in Vegas en suggereerde hij dat hij een affaire had met Pamela Anderson. "Ik sta sterker in mijn schoenen", stelt Hans nu. "Maar ik ga het ook niet uitdragen. Je zag het aan popzanger Ricky Martin. Zijn carrière is zo goed als voorbij sinds hij voor zijn homoseksualiteit uitkomt."

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: Peter Smulders