De relatie van Barry Atsma en Izaira van Kersten, de moeder van zijn dochters, strandde in 2011. Barry had er veel verdriet van. "Het was heel heftig!" Maar dezer dagen is het de twaalf jaar jongere Noortje Herlaar die hem weer laat stralen. Dat hij ooit weer zo gelukkig zou worden in de liefde, had Barry na zijn verdrietige scheiding niet kunnen vermoeden. Maar nu zijn Barry en zijn mooie Noortje smóórverliefd! Storyfotograaf Edwin Smulders maakte de eerste bewegende beelden van het gezinnetje op het water, bekijk de video.

More content below the advertising

 

In het diepste geheim beloofde Patricia Paay (67) eeuwige trouw aan de 32-jarige miljonair Robbert Hinfelaar. En dát terwijl La Paay een maand geleden aan Story vertelde dat ze nog niet zeker wist of ze op Robbert's huwelijksaanzoek wilde ingaan.

Veel tijd om er over na te denken nam ze niet, want vorige week trouwde ze in het geheim met de man die al 15 jaar verliefd op haar is. Exclusief aan Story verteld Patricia over de mooiste dag in haar leven. 'Ik voel mij heel erg verliefd en dankbaar...'

More content below the advertising
 

...and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me.

Een foto die is geplaatst door S A D G R L (@katinkacoorie) op