Het zijn de twee meest geboekte rondleidingen van Special- Tours: de stadswandelingen door de Jordaan en de Wallen. Als lezer van Story krijgt u het beste van twee werelden: we regelden fantastische korting voor u op de ‘Van twee walletjes tour’. In plaats van €19,50 betaalt u maar €7,50!

Een ervaren gids neemt u eerst mee naar de gezellige wijk de Jordaan, waar u al wandelend de geschiedenis en leukste anekdotes van dit stadsdeel leert kennen. Na een pauze in een echt Amsterdams café, met een pikketanissie voor de liefhebbers (niet inbegrepen) vervolgt de tour op de Wallen, met onder andere de Zeedijk, Casa Rosso en de Bananenbar als hoogtepunten. Een ideaal weekenduitstapje (vertrek op zaterdag en zondag om 12.30 uur vanaf het Damrak) voor met uw partner, vrienden of familie of natuurlijk om cadeau te geven.

**Exclusief € 0,70 boekingskosten per ticket. De tickets zijn geldig t/m 31 december 2016

Bestel HIER uw tickets! Of koop ze direct hieronder.

 

In het diepste geheim beloofde Patricia Paay (67) eeuwige trouw aan de 32-jarige miljonair Robbert Hinfelaar. En dát terwijl La Paay een maand geleden aan Story vertelde dat ze nog niet zeker wist of ze op Robbert's huwelijksaanzoek wilde ingaan.

Veel tijd om er over na te denken nam ze niet, want vorige week trouwde ze in het geheim met de man die al 15 jaar verliefd op haar is. Exclusief aan Story verteld Patricia over de mooiste dag in haar leven. 'Ik voel mij heel erg verliefd en dankbaar...'

 

...and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me.

Een foto die is geplaatst door S A D G R L (@katinkacoorie) op