In het diepste geheim beloofde Patricia Paay (67) eeuwige trouw aan de 32-jarige miljonair Robbert Hinfelaar. En dát terwijl La Paay een maand geleden aan Story vertelde dat ze nog niet zeker wist of ze op Robbert's huwelijksaanzoek wilde ingaan.

Veel tijd om er over na te denken nam ze niet, want vorige week trouwde ze in het geheim met de man die al 15 jaar verliefd op haar is. Exclusief aan Story verteld Patricia over de mooiste dag in haar leven. 'Ik voel mij heel erg verliefd en dankbaar...'

 

...and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me.

Een foto die is geplaatst door S A D G R L (@katinkacoorie) op

ferrii

Het wil Ferri Somogyi (43) maar niet lukken in de liefde. Dacht hij in de twintig jaar jongere Daniëlle de vrouw van zijn dromen te hebben gevonden, onlangs sneuvelde die relatie. En zo wordt Ferri's kinderwens steeds verder uitgesteld.

'Ik wil het liefst veel bij haar zijn', in juli bekende Ferri Somogyi nog tot over zijn oren verliefd te zijn op Daniëlle Bubberman maar sinds een paar weken is de Goede Tijden, Slechte Tijden-acteur weer vrijgezel.

Ferri vertelde eerder: 'Vader worden lijkt me het mooiste wat er is. Er is toch niets mooier dan met je liefde van je leven kindjes te krijgen en die samen om te voeden?' Nu Ferri weer vrijgezel is geeft hij de hoop een geschikte levenspartner te vinden niet op. 'Ik weet dat ze ergens rondloopt, ik moet haar alleen nog tegenkomen.'