Achtergrond-Algemeen

Een nieuw driedaags evenement is geboren:
Share a Perfect Day!

More content below the advertising

Dit is een evenement speciaal voor vriendinnen. Komende zomer wordt Hilvarenbeek omgetoverd tot een vier-thema wereld: the City, the Beach, the Country en the Park. Dit evenement staat in het teken van food & drinks, leuke activiteiten en optredens van onder andere Kensington, Douwe Bob en The Common Linnets. Het is een feest speciaal voor vriendinnen waar quality time met én aandacht voor elkaar centraal staan. Story zal hier uiteraard ook aanwezig zijn! Bij Story kunt u alleen of juist samen met uw vriendinnen een echte coverfoto laten nemen. De fotograaf zorgt dat u ook echt uw eigen Story cover krijgt. Het evenement vindt plaats op donderdag 30 juni, vrijdag 1 juli en zaterdag 2 juli. Bestel HIER uw kaarten voor een onvergetelijke dag op Share a Perfect Day!

Kijk voor meer informatie op shareaperfectday.nl

 

In het diepste geheim beloofde Patricia Paay (67) eeuwige trouw aan de 32-jarige miljonair Robbert Hinfelaar. En dát terwijl La Paay een maand geleden aan Story vertelde dat ze nog niet zeker wist of ze op Robbert's huwelijksaanzoek wilde ingaan.

Veel tijd om er over na te denken nam ze niet, want vorige week trouwde ze in het geheim met de man die al 15 jaar verliefd op haar is. Exclusief aan Story verteld Patricia over de mooiste dag in haar leven. 'Ik voel mij heel erg verliefd en dankbaar...'

More content below the advertising
 

...and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me.

Een foto die is geplaatst door S A D G R L (@katinkacoorie) op