In het programma Bloed, Zweet en Spotlights vertelt Romy Monteiro over de negatieve kant van haar rol in The Bodyguard. Spelen in een musical op jonge leeftijd is niet altijd even makkelijk. Sinds Romy de hoofdrol bemachtigde is ze enorm veranderd, vertelt ze aan Metro. "Er is zoveel gebeurd. Af en toe dacht ik: OMG wat doe ik? Het was een spannende tijd vol bizarre dingen zeg." Als Romy naar zichzelf kijkt ziet ze een jong meisje dat snel volwassen is geworden, dat is haar niet in de koude kleren gaan zitten.

 

In het diepste geheim beloofde Patricia Paay (67) eeuwige trouw aan de 32-jarige miljonair Robbert Hinfelaar. En dát terwijl La Paay een maand geleden aan Story vertelde dat ze nog niet zeker wist of ze op Robbert's huwelijksaanzoek wilde ingaan.

Veel tijd om er over na te denken nam ze niet, want vorige week trouwde ze in het geheim met de man die al 15 jaar verliefd op haar is. Exclusief aan Story verteld Patricia over de mooiste dag in haar leven. 'Ik voel mij heel erg verliefd en dankbaar...'

 

...and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me.

Een foto die is geplaatst door S A D G R L (@katinkacoorie) op