Nicolette van Dam is 'heel happy' met haar carrière. Onlangs kreeg ze te horen dat RTL 4 voorlopig geen programma's voor haar heeft. Maar donderdagavond is ze naast Rik van de Westelaken te zien in Sprekend Nederland, een grote liveshow op NPO 1 over accenten.

“Er is een deur opengegaan en er komen alleen maar leuke dingen op mijn pad”, vertelt Nicolette aan De Telegraaf. “Ik heb net een film ingesproken voor de film Finding Dory en in de zomer ga ik met Tim Douwsma een hele leuke talentenjacht The Next Boy/Girl Band bij SBS6 presenteren. Bij RTL ben ik nog te zien via de Postcode Loterij. En ik vind het leuk om nu voor het eerst iets bij de publieke omroep te doen.”

Bron: Shownieuws

 

In het diepste geheim beloofde Patricia Paay (67) eeuwige trouw aan de 32-jarige miljonair Robbert Hinfelaar. En dát terwijl La Paay een maand geleden aan Story vertelde dat ze nog niet zeker wist of ze op Robbert's huwelijksaanzoek wilde ingaan.

Veel tijd om er over na te denken nam ze niet, want vorige week trouwde ze in het geheim met de man die al 15 jaar verliefd op haar is. Exclusief aan Story verteld Patricia over de mooiste dag in haar leven. 'Ik voel mij heel erg verliefd en dankbaar...'

 

...and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me.

Een foto die is geplaatst door S A D G R L (@katinkacoorie) op