De komende maanden is de musical The Bodyguard, gebaseerd op de wereldberoemde filmtopper, nog te zien in het Beatrix Theater Utrecht. En wie wil daar nu niet naartoe? Daarom heeft Story speciaal voor u een aanbieding die u niet kunt laten lopen.

The Bodyguard, de musical
Bekroond met de Juryprijs voor de Beste Musical tijdens de Musical Award Gala! En u kunt dit zinderende avontuur meebeleven. Geniet van de grote hits van Whitney Houston als I Will Always Love You, I Wanna Dance With Somebody en vele andere in de originele, Engelstalige versie.

Het verhaal
Frank Farmer, voormalig secret service agent, wordt ingehuurd om superster Rachel Marron te beschermen tegen een onbekende stalker. Kan hij het gevaar op afstand houden? Of zorgt de aantrekkingskracht tussen hen voor een veel grotere uitdaging? U kunt het zien in het Beatrix Theater Utrecht. Mis deze gevaarlijk lekkere avond uit niet! Boek nu en feel the heat with somebody!

Bestellen kan via 088 5500120 of op www.story.nl/bodyguard

 

In het diepste geheim beloofde Patricia Paay (67) eeuwige trouw aan de 32-jarige miljonair Robbert Hinfelaar. En dát terwijl La Paay een maand geleden aan Story vertelde dat ze nog niet zeker wist of ze op Robbert's huwelijksaanzoek wilde ingaan.

Veel tijd om er over na te denken nam ze niet, want vorige week trouwde ze in het geheim met de man die al 15 jaar verliefd op haar is. Exclusief aan Story verteld Patricia over de mooiste dag in haar leven. 'Ik voel mij heel erg verliefd en dankbaar...'

 

...and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me.

Een foto die is geplaatst door S A D G R L (@katinkacoorie) op