Lieke van Lexmond en haar vriend Bas gaan deze zomer trouwen in Italië! De twee zijn de afgelopen maanden in het diepste geheim druk bezig geweest met alle voorbereidingen voor de grote dag. De datum is geprikt en de trouwjurk is uitgekozen. 24 juni vindt de bruiloft plaats. Afgelopen week zouden tientallen vrienden en familieleden van Bas en Lieke een uitnodiging voor de intieme bruiloft in Italië hebben ontvangen.

Shownieuws sprak haar begin vorige maand bij de première van Rokjesdag, waarin ze toen vertelde dat ze nog niet ten huwelijk was gevraagd door Bas (zie video).

Bron: Shownieuws

 

In het diepste geheim beloofde Patricia Paay (67) eeuwige trouw aan de 32-jarige miljonair Robbert Hinfelaar. En dát terwijl La Paay een maand geleden aan Story vertelde dat ze nog niet zeker wist of ze op Robbert's huwelijksaanzoek wilde ingaan.

Veel tijd om er over na te denken nam ze niet, want vorige week trouwde ze in het geheim met de man die al 15 jaar verliefd op haar is. Exclusief aan Story verteld Patricia over de mooiste dag in haar leven. 'Ik voel mij heel erg verliefd en dankbaar...'

 

...and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me.

Een foto die is geplaatst door S A D G R L (@katinkacoorie) op