Jurgen Smit
Jurgen Smit

In de nieuwe Story vertelt de ex van Milika Peterzon dat hij een nieuwe liefde heeft. 'Ik heb iemand ontmoet, maar het is nog heel pril.

Het is in elk geval uitgesloten dat Milika en ik ons voor de derde keer zullen verzoenen!' Maar de liefde heeft het al vaak van de pijn gewonnen. Hij heeft Milika al eerder een huwelijksaanzoek gedaan, maar van dit huwelijk is het nooit gekomen. In 2014 wordt Milika getroffen door een zware hersenbloeding en verblijft 5 maanden in het ziekenhuis. Hoewel Jurgen niet wijkt van haar zijde tijdens deze heftige periode, bevestigd Jurgen in het voorjaar dat zij uit elkaar zijn.

 

In het diepste geheim beloofde Patricia Paay (67) eeuwige trouw aan de 32-jarige miljonair Robbert Hinfelaar. En dát terwijl La Paay een maand geleden aan Story vertelde dat ze nog niet zeker wist of ze op Robbert's huwelijksaanzoek wilde ingaan.

Veel tijd om er over na te denken nam ze niet, want vorige week trouwde ze in het geheim met de man die al 15 jaar verliefd op haar is. Exclusief aan Story verteld Patricia over de mooiste dag in haar leven. 'Ik voel mij heel erg verliefd en dankbaar...'

 

...and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me.

Een foto die is geplaatst door S A D G R L (@katinkacoorie) op