Belle

Disney's Beauty and the Beast, de hartverwarmende musical vol romantiek en humor. Nu met spectaculair voordeel: u ontvangt iedere 2e kaart cadeau!

Het AFAS Circustheater in Scheveningen staat al 25 jaar garant voor de mooiste musicals voor de hele familie. Deze Disney-klassieker is nog maar tot en met 4 september te zien dus reserveer snel!

Geniet van het wereldberoemde verhaal over de kracht van ware liefde en innerlijke schoonheid met bekende muziek van Alan Menken en een topcast met musicalsterren onder wie Anouk Maas, Edwin Jonker, Tony Neef en Loekie Knol. T/m 4 september exclusief te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen.

Bestellen kan via 088-5500120 of op story.nl/beautyandthebeast

Locatie: AFAS Circustheater Scheveningen.

Aanvang: Woensdag, donderdag en vrijdag om 19.30 uur. Zaterdag om 14.30 en 19.30 uur, en zondag om 12.00 en 16.00 uur.

Duur: ± 3 uur, incl. pauze.

Cast: Anouk Maas, Edwin Jonker, Tony Neef, Freek Bartels e.a.

 

 

In het diepste geheim beloofde Patricia Paay (67) eeuwige trouw aan de 32-jarige miljonair Robbert Hinfelaar. En dát terwijl La Paay een maand geleden aan Story vertelde dat ze nog niet zeker wist of ze op Robbert's huwelijksaanzoek wilde ingaan.

Veel tijd om er over na te denken nam ze niet, want vorige week trouwde ze in het geheim met de man die al 15 jaar verliefd op haar is. Exclusief aan Story verteld Patricia over de mooiste dag in haar leven. 'Ik voel mij heel erg verliefd en dankbaar...'

 

...and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me.

Een foto die is geplaatst door S A D G R L (@katinkacoorie) op