Afgelopen zondag werd Kim Kötter verrast door vrienden en familie met een babyshower. De hoogzwangere ex-miss, die samen met Jaap Reesema haar eerste kindje verwacht, ervoer een fantastische dag. "Ik heb zo'n onwijs leuke verrassingsdag gehad!!!!" laat ze weten via Instagram. Onder diezelfde groepsfoto schrijft ze: "Mijn allerliefste familie, schoonfamilie en vriendinnen bij elkaar!!!" Van vrienden en familie kreeg Kim een kettinkje waar ze achterop de eerste letter van haar baby kan laten ingraferen.

Kim (33) en Jaap (31) lieten in oktober weten in verwachting te zijn van een kindje. Later die maand maakten ze bekend een zoon te krijgen.

 

 

In het diepste geheim beloofde Patricia Paay (67) eeuwige trouw aan de 32-jarige miljonair Robbert Hinfelaar. En dát terwijl La Paay een maand geleden aan Story vertelde dat ze nog niet zeker wist of ze op Robbert's huwelijksaanzoek wilde ingaan.

Veel tijd om er over na te denken nam ze niet, want vorige week trouwde ze in het geheim met de man die al 15 jaar verliefd op haar is. Exclusief aan Story verteld Patricia over de mooiste dag in haar leven. 'Ik voel mij heel erg verliefd en dankbaar...'

 

...and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me.

Een foto die is geplaatst door S A D G R L (@katinkacoorie) op