Het programma van Koningsdag is bekend! Dit jaar gaan de Oranjes naar Zwolle. Eigenlijk verschilt het Koningsdagprogramma weinig van het programma van vorig jaar in Dordrecht. Dat blijkt uit de presentatie van de plannen.

Het enige verschil in de programma is dat de tocht in Zwolle niet wordt geopend met een botenparade. Wel zal de koninklijke familie een vaartocht maken over de Zwolse Thorbeckegracht. Helaas niet met koninklijke zeiljacht 'De Groene Draeck', maar volgens burgemeester Henk Jan Meijer "ongetwijfeld met een andere mooie boot." In de video hieronder vertelt de burgemeester meer over het programma.

More content below the advertising

Bron: Beau Monde

 

In het diepste geheim beloofde Patricia Paay (67) eeuwige trouw aan de 32-jarige miljonair Robbert Hinfelaar. En dát terwijl La Paay een maand geleden aan Story vertelde dat ze nog niet zeker wist of ze op Robbert's huwelijksaanzoek wilde ingaan.

Veel tijd om er over na te denken nam ze niet, want vorige week trouwde ze in het geheim met de man die al 15 jaar verliefd op haar is. Exclusief aan Story verteld Patricia over de mooiste dag in haar leven. 'Ik voel mij heel erg verliefd en dankbaar...'

More content below the advertising
 

...and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me.

Een foto die is geplaatst door S A D G R L (@katinkacoorie) op