More content below the advertising
950x535-header-fitland-Story

Ontsnap aan de winterkou en -stress en trakteer uzelf (en/of een ander!) op een heerlijk dagje ontspanning bij een van de zes Wellnessresorts van Fitland. Betaal nu maar €12,50 voor een dagje genieten in een luxe Wellness-resort.

Het enige wat u nog hoeft te doen voor uw ultieme spadag kan beginnen, is een van de zes unieke locaties uitkiezen. Ga voor het vakantiegevoel van Wellness Helmond, ontspan in de baden van Wellness Roosendaal of geniet van de Zeeuwse lucht van Wellness Goes. In Leiden kunt u ontspannen op de 11e verdieping van het Level-gebouw, geniet van Limburgse gastvrijheid in Sittard of ga voor groots op de veertig meter lange Wellnessboot die ligt aangemeerd in Mill.

*Tickets zijn per persoon geldig t/m 30 juni 2016, op basis van beschikbaarheid. Exclusief €0,70 administratiekosten per ticket. Niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen en niet inwisselbaar voor geld. Resitutie is niet mogelijk. Maximaal 4 tickets per bestelling. Te verzilveren bij één van de zes Fitland Wellnessresorts in Mill, Goes, Roosendaal, Helmond, Leiden of Sittard.

 

In het diepste geheim beloofde Patricia Paay (67) eeuwige trouw aan de 32-jarige miljonair Robbert Hinfelaar. En dát terwijl La Paay een maand geleden aan Story vertelde dat ze nog niet zeker wist of ze op Robbert's huwelijksaanzoek wilde ingaan.

Veel tijd om er over na te denken nam ze niet, want vorige week trouwde ze in het geheim met de man die al 15 jaar verliefd op haar is. Exclusief aan Story verteld Patricia over de mooiste dag in haar leven. 'Ik voel mij heel erg verliefd en dankbaar...'

More content below the advertising
 

...and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me.

Een foto die is geplaatst door S A D G R L (@katinkacoorie) op