950x535-header-fitland-Story

Ontsnap aan de winterkou en -stress en trakteer uzelf (en/of een ander!) op een heerlijk dagje ontspanning bij een van de zes Wellnessresorts van Fitland. Betaal nu maar €12,50 voor een dagje genieten in een luxe Wellness-resort.

Het enige wat u nog hoeft te doen voor uw ultieme spadag kan beginnen, is een van de zes unieke locaties uitkiezen. Ga voor het vakantiegevoel van Wellness Helmond, ontspan in de baden van Wellness Roosendaal of geniet van de Zeeuwse lucht van Wellness Goes. In Leiden kunt u ontspannen op de 11e verdieping van het Level-gebouw, geniet van Limburgse gastvrijheid in Sittard of ga voor groots op de veertig meter lange Wellnessboot die ligt aangemeerd in Mill.

Article continues after the ad

*Tickets zijn per persoon geldig t/m 30 juni 2016, op basis van beschikbaarheid. Exclusief €0,70 administratiekosten per ticket. Niet geldig in combinatie met andere acties en kortingen en niet inwisselbaar voor geld. Resitutie is niet mogelijk. Maximaal 4 tickets per bestelling. Te verzilveren bij één van de zes Fitland Wellnessresorts in Mill, Goes, Roosendaal, Helmond, Leiden of Sittard.