Gordon haalt uit naar Idols. Hij vindt de uitslag van woensdagavond ronduit slecht. Via een bericht op Facebook laat hij dat dan ook duidelijk weten. “De uitslag van Idols is nu al legendarisch de allerslechtste ooit”, schrijft hij en veel mensen zijn het met hem eens. Vooral de juryleden krijgen het te voorduren: “Heel dat Idols is helemaal niets ik kijk liever naar Holland Got Talent daar zijn de juryleden ook veel leuker en beter Idols weg van de buis met die misselijke Martijn krabbe die denkt dat hij verstand van muziek heeft ..dus niet”. Ook werd er geklaagd over het feit dat de deelnemers zouden playbacken. De organisatie van Idols heeft gereageerd op Twitter:

 

Bron: Shownieuws

 

In het diepste geheim beloofde Patricia Paay (67) eeuwige trouw aan de 32-jarige miljonair Robbert Hinfelaar. En dát terwijl La Paay een maand geleden aan Story vertelde dat ze nog niet zeker wist of ze op Robbert's huwelijksaanzoek wilde ingaan.

Veel tijd om er over na te denken nam ze niet, want vorige week trouwde ze in het geheim met de man die al 15 jaar verliefd op haar is. Exclusief aan Story verteld Patricia over de mooiste dag in haar leven. 'Ik voel mij heel erg verliefd en dankbaar...'

 

...and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me.

Een foto die is geplaatst door S A D G R L (@katinkacoorie) op