Frits Wester is volgens de buurtbewoners van Regina al lange tijd niet bij haar gesignaleerd. "Wij hebben begrepen dat hun relatie voorbij is", aldus de buurtbewoners van Regina. Regina zou een ander hebben ontmoet.

Anderhalve maand geleden sprak Frits met de Telegraaf. Hij zou nog erg gelukkig zijn met Regina, maar gaf eerlijk toe dat de afstand het niet altijd even gemakkelijk maakt om elkaar te zien. Bovendien zou Regina het naar verluidt fijn vinden als haar vriend wat vaker thuis zou zijn.

In de nieuwe Story heeft Frits gereageerd op de geruchten dat zijn niet langer bij elkaar zijn. "De status van mijn relatie gaat niemand wat aan. Ik kan wel zeggen dat Regina geen andere man heeft".

Bron: Shownieuws

 

In het diepste geheim beloofde Patricia Paay (67) eeuwige trouw aan de 32-jarige miljonair Robbert Hinfelaar. En dát terwijl La Paay een maand geleden aan Story vertelde dat ze nog niet zeker wist of ze op Robbert's huwelijksaanzoek wilde ingaan.

Veel tijd om er over na te denken nam ze niet, want vorige week trouwde ze in het geheim met de man die al 15 jaar verliefd op haar is. Exclusief aan Story verteld Patricia over de mooiste dag in haar leven. 'Ik voel mij heel erg verliefd en dankbaar...'

 

...and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me.

Een foto die is geplaatst door S A D G R L (@katinkacoorie) op