More content below the advertising
Op de rode loper van het Televizier-Gala.

Voor het eerst sinds de breuk tussen Johnny de Mol en Shima Kaes doet Shima het boekje open. Johnny had trouwplannen met Shima en meende klaar te zijn voor huisje, boompje, beestje. Helaas mocht het niet zo zijn en verbraken zij hun verloving.

Vorig jaar april werd bekend dat de twee trouwplannen hadden. De presentator riep al een tijdje klaar te zijn om het vrijgezellenleven op te geven. Maar een maand later verbraken Johnny en Shima hun verloving. "Ik begon te merken dat hij er niet klaar voor was, terwijl hij telkens bleef roepen van wel," zegt Shima in een interview met Grazia. "We hadden serieuze trouwplannen, maar helaas mocht het niet zo zijn," blikt zij terug. "Toen Johnny mij ten huwelijk vroeg ben ik ervoor gegaan, omdat ik er op dat moment in geloofde, in hem geloofde." Shima vertelt hoe verliefd ze op hem was: "Voor het eerst hem ik mezelf helemaal gegeven aan een man. Dat was nog nooit eerder gebeurd. Dan ga je zo'n grote liefde niet zomaar opgeven om een paar schoonheidsfoutjes, zeker niet als je ziet dat de wil er is om het juiste te doen." De breuk liep volgens Shima niet helemaal netjes. De twee spreken elkaar tot op de dag van vandaag niet meer.

Bron: Beau Monde
Beeld: Sanoma

 

In het diepste geheim beloofde Patricia Paay (67) eeuwige trouw aan de 32-jarige miljonair Robbert Hinfelaar. En dát terwijl La Paay een maand geleden aan Story vertelde dat ze nog niet zeker wist of ze op Robbert's huwelijksaanzoek wilde ingaan.

Veel tijd om er over na te denken nam ze niet, want vorige week trouwde ze in het geheim met de man die al 15 jaar verliefd op haar is. Exclusief aan Story verteld Patricia over de mooiste dag in haar leven. 'Ik voel mij heel erg verliefd en dankbaar...'

More content below the advertising
 

...and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me.

Een foto die is geplaatst door S A D G R L (@katinkacoorie) op