Georgina Verbaan heeft bevestigd een relatie te hebben met Bram van Leeuwen! Zij plaatste een foto van zichzelf met haar nieuwe liefde op instagram met als onderschrift een hartje.

De twee waren de laatste maanden vaker samen gezien maar Georgina wilde hier niets over kwijt. Ook haar management zweeg over de eventuele nieuwe relatie van de actrice.

Eind februari verbrak Georgina de relatie met Ralph Nauta (zie video). Eerder heeft ze relaties gehad met onder andere Tim Immers, Jort Kelder en Rob van de Wouw. Met Rob heeft ze een dochtertje, Odilia.

 

❤️

Een foto die is geplaatst door Georgina Verbaan (@gverbaan) op

Bron: Shownieuws

 

In het diepste geheim beloofde Patricia Paay (67) eeuwige trouw aan de 32-jarige miljonair Robbert Hinfelaar. En dát terwijl La Paay een maand geleden aan Story vertelde dat ze nog niet zeker wist of ze op Robbert's huwelijksaanzoek wilde ingaan.

Veel tijd om er over na te denken nam ze niet, want vorige week trouwde ze in het geheim met de man die al 15 jaar verliefd op haar is. Exclusief aan Story verteld Patricia over de mooiste dag in haar leven. 'Ik voel mij heel erg verliefd en dankbaar...'

 

...and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me.

Een foto die is geplaatst door S A D G R L (@katinkacoorie) op