Met deze week:

'Als ik naar Bas en onze dochters kijk, weet ik dat dát echte rijkdom is.' Nicolette van Dam is dolgelukkig met echtgenoot Bas en dochters Lola-Lily en Kiki-Kate. Na hun bruiloft, vorig jaar zomer, sprak Bas de hoop uit dat er nog een kindje zou komen. Nicolette twijfelde. Maar nu is ze eruit.
Ruud Gullit lijdt onder gezinsruzie. De alimentatiestrijd die zijn kinderen Quincy en Cheyenne, uit zijn tweede huwelijk met de Italiaanse Christina Pensa, met hem aangingen heeft Ruud enorm veel pijn gedaan.
Zó verliefd is Martijn Krabbé op zijn Noi, hij verstopt haar niet langer..!

Bestel HIER de nieuwe Story!


 

 

In het diepste geheim beloofde Patricia Paay (67) eeuwige trouw aan de 32-jarige miljonair Robbert Hinfelaar. En dát terwijl La Paay een maand geleden aan Story vertelde dat ze nog niet zeker wist of ze op Robbert's huwelijksaanzoek wilde ingaan.

Veel tijd om er over na te denken nam ze niet, want vorige week trouwde ze in het geheim met de man die al 15 jaar verliefd op haar is. Exclusief aan Story verteld Patricia over de mooiste dag in haar leven. 'Ik voel mij heel erg verliefd en dankbaar...'

 

...and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me.

Een foto die is geplaatst door S A D G R L (@katinkacoorie) op