Met deze week:

Door zijn relatie met Monique Noël heeft André Hazes al geruime tijd geen contact meer met zijn moeder en zus. Voor het eerst vertelt Monique dat ook háár ouders eerst twijfelden aan de romance.
Steeds vaker worden ze weer in elkaars gezelschap gezien. Albert Verlinde en Onno Hoes scheidden ruim anderhalf jaar geleden, maar lijken inmiddels op een doorstart van hun relatie af te stevenen. Voor het eerst bekent Albert dat hij een hereniging niet langer uitsluit!
De beslissing van Sylvana Simons (45) om toe te treden tot partij DENK heeft heel wat losgemaakt in Nederland. De presentatrice kreeg zó veel kritiek over zich heen dat ze zich niet langer veilig voelt. Maar wat voorspelde een 'paranormaal medium' over Sylvana's toekomst..?

Bestel HIER de nieuwe Story!


 

In het diepste geheim beloofde Patricia Paay (67) eeuwige trouw aan de 32-jarige miljonair Robbert Hinfelaar. En dát terwijl La Paay een maand geleden aan Story vertelde dat ze nog niet zeker wist of ze op Robbert's huwelijksaanzoek wilde ingaan.

Veel tijd om er over na te denken nam ze niet, want vorige week trouwde ze in het geheim met de man die al 15 jaar verliefd op haar is. Exclusief aan Story verteld Patricia over de mooiste dag in haar leven. 'Ik voel mij heel erg verliefd en dankbaar...'

 

...and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me.

Een foto die is geplaatst door S A D G R L (@katinkacoorie) op