Met deze week:

Al geruime tijd gaan er geruchten over een nieuwe man in het leven van prinses Mabel. Toch is zij nog niet met een geliefde gesignaleerd. Zijn de geruchten op niets gebaseerd óf wil Mabel soms niet dat de wereld wéét dat er een nieuwe man in haar leven is? Als dat laatste het geval is, dan hebben onze BN’ers maar één advies: ‘Mabel, geniet van de liefde!’ Daarnaast: Baby-geluk voor Kim, de pikante flirt van een Deense prins en Charlotte gaat weg uit Monaco voor een nieuwe minnaar in Rome. Lees het deze week in de nieuwe Story!

Bestel HIER de nieuwe Story.

unknown

 

In het diepste geheim beloofde Patricia Paay (67) eeuwige trouw aan de 32-jarige miljonair Robbert Hinfelaar. En dát terwijl La Paay een maand geleden aan Story vertelde dat ze nog niet zeker wist of ze op Robbert's huwelijksaanzoek wilde ingaan.

Veel tijd om er over na te denken nam ze niet, want vorige week trouwde ze in het geheim met de man die al 15 jaar verliefd op haar is. Exclusief aan Story verteld Patricia over de mooiste dag in haar leven. 'Ik voel mij heel erg verliefd en dankbaar...'

 

...and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me.

Een foto die is geplaatst door S A D G R L (@katinkacoorie) op