Met deze week:

Na het liefdesdrama met voetballer Jeffrey Bok vond Monique Smit het ware geluk bij Martijn Molleman. De twee werden de trotse ouders van zoontje Noah. Maar popelde Monique eerder om haar prille liefde te bekronen met een trouwring, daar ziet ze nú vanaf..! Wel een huwelijk voor ex-GTST-actrice Katarina Justic, zij is in het huwelijksbootje gestapt met de liefde van haar leven Hein Verhoog. Achter alle geluk en successen van Arie Boomsma ging een groot verdriet schuil: de jarenlange drank- en drugsverslaving van zijn broer Klaas.

Bestel de nieuwe Story HIER.


 

In het diepste geheim beloofde Patricia Paay (67) eeuwige trouw aan de 32-jarige miljonair Robbert Hinfelaar. En dát terwijl La Paay een maand geleden aan Story vertelde dat ze nog niet zeker wist of ze op Robbert's huwelijksaanzoek wilde ingaan.

Veel tijd om er over na te denken nam ze niet, want vorige week trouwde ze in het geheim met de man die al 15 jaar verliefd op haar is. Exclusief aan Story verteld Patricia over de mooiste dag in haar leven. 'Ik voel mij heel erg verliefd en dankbaar...'

 

...and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me.

Een foto die is geplaatst door S A D G R L (@katinkacoorie) op