Met deze week:

Na zijn scheiding van Micky Hoogendijk, is het de knappe Tina die Adam Curry weer in de liefde doet geloven. Voor Micky scheidde Adam destijds van Patricia Paay. Pikant genoeg heeft nieuwe liefde Tina opvallend veel weg van La Paay. Deze zomer is Nicolette van Dam één jaar getrouwd met haar Bas. Als voorproefje van het feestje dat dan gevierd zal worden, verraste Nicolette haar echtgenoot alvast met een romantisch reisje naar New York. Fajah Lourens wil geen stoeipoes meer zijn, maar gezien worden als een hardwerkende zakenvrouw.

Bestel de nieuwe Story HIER!

Story 18 2016

 

In het diepste geheim beloofde Patricia Paay (67) eeuwige trouw aan de 32-jarige miljonair Robbert Hinfelaar. En dát terwijl La Paay een maand geleden aan Story vertelde dat ze nog niet zeker wist of ze op Robbert's huwelijksaanzoek wilde ingaan.

Veel tijd om er over na te denken nam ze niet, want vorige week trouwde ze in het geheim met de man die al 15 jaar verliefd op haar is. Exclusief aan Story verteld Patricia over de mooiste dag in haar leven. 'Ik voel mij heel erg verliefd en dankbaar...'

 

...and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me.

Een foto die is geplaatst door S A D G R L (@katinkacoorie) op