Met deze week:

Estelle Cruijff zou een romance beleven met een bekende miljonair. Althans, dat wordt gefluisterd in Amsterdam. Haar moeder Jadranka reageert... André Hazes jr. is dolgelukkig: in oktober zal zijn grote liefde bevallen van hun baby - het eerste kleinkind van Rachel! Maar, op déze voorwaarde mag zij haar kleinkind zien... Exclusief aan Story vertelt Jan Vayne over de verzwegen scheiding. Jarenlang ergerde Dries Roelvink zich groen en geel aan het luilekkerleven van zoon Dave. Dat zijn zoon nu tóch volwassen is geworden en professioneel aan de weg timmert, dankt vader Dries aan een andere man!

Bestel de nieuwe Story HIER!


 

In het diepste geheim beloofde Patricia Paay (67) eeuwige trouw aan de 32-jarige miljonair Robbert Hinfelaar. En dát terwijl La Paay een maand geleden aan Story vertelde dat ze nog niet zeker wist of ze op Robbert's huwelijksaanzoek wilde ingaan.

Veel tijd om er over na te denken nam ze niet, want vorige week trouwde ze in het geheim met de man die al 15 jaar verliefd op haar is. Exclusief aan Story verteld Patricia over de mooiste dag in haar leven. 'Ik voel mij heel erg verliefd en dankbaar...'

 

...and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me.

Een foto die is geplaatst door S A D G R L (@katinkacoorie) op