Met deze week:

Estavana Polman is heel serieus met Rafael van der Vaart! Exclusief aan Story vertelt de handbalster dat ze heel gelukkig is maar dat er géén huwelijk komt. Voor het eerst én exclusief aan Story vertellen Frank Masmeijer en zijn vrouw Sandra over de nachtmerrie waarin ze terecht zijn gekomen... Katja Schuurman en Thijs Römer beëindigden een jaar geleden hun huwelijk. Inmiddels maakt Katja alweer trouwplannen met nieuwe liefde Freek van Noortwijk. Maar hoe vergaat het Thijs? En dáárom brak Lola Brood met jeugdliefde Alex.

More content below the advertising

Bestel Story HIER en betaal géén verzendkosten!


 

In het diepste geheim beloofde Patricia Paay (67) eeuwige trouw aan de 32-jarige miljonair Robbert Hinfelaar. En dát terwijl La Paay een maand geleden aan Story vertelde dat ze nog niet zeker wist of ze op Robbert's huwelijksaanzoek wilde ingaan.

Veel tijd om er over na te denken nam ze niet, want vorige week trouwde ze in het geheim met de man die al 15 jaar verliefd op haar is. Exclusief aan Story verteld Patricia over de mooiste dag in haar leven. 'Ik voel mij heel erg verliefd en dankbaar...'

More content below the advertising
 

...and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me.

Een foto die is geplaatst door S A D G R L (@katinkacoorie) op