Met deze week:

Connie Witteman vertelde onlangs dat ze zich enorm verheugt op haar Grote Dag met Eugène Van Dun. Máár nu blijkt dat Connie's kinderen níet voor dat bijzondere moment zijn uitgenodigd! Exclusief vertelt Fajah aan Story alles over de breuk met Gijs Scheringa. Rafael's romance met Estavana Polman blijkt heel serieus. Zó serieus dat de voetballer voor haar zou willen verhuizen naar Denemarken. Ook een zeer serieuze relatie tussen Martijn Krabbé en Noi Schuijffel. Dát vertelt Martijn's ex Amanda aan Story.

More content below the advertising

Bestel Story HIER en betaal géén verzendkosten!


 

 

In het diepste geheim beloofde Patricia Paay (67) eeuwige trouw aan de 32-jarige miljonair Robbert Hinfelaar. En dát terwijl La Paay een maand geleden aan Story vertelde dat ze nog niet zeker wist of ze op Robbert's huwelijksaanzoek wilde ingaan.

Veel tijd om er over na te denken nam ze niet, want vorige week trouwde ze in het geheim met de man die al 15 jaar verliefd op haar is. Exclusief aan Story verteld Patricia over de mooiste dag in haar leven. 'Ik voel mij heel erg verliefd en dankbaar...'

More content below the advertising
 

...and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me.

Een foto die is geplaatst door S A D G R L (@katinkacoorie) op