De actrice Chantal Janzen heeft de hoofdrol gepakt in de nieuwe film 'Het Verlangen'. Naast haar op het scherm zullen onder andere Gijs Naber (Aanmodderfakker), Alex Klaasen (Lang en gelukkig), Jelka van Houten (Jackie) en Jochum ten Haaf (Entertainment Experience) te zien zijn.

De regisseur van 'Alles is liefde' en 'Alles is Familie' Joram Lürsen zal ook deze film regisseren. De opnames gaan 10 april van start, het is de bedoeling dat de komische speelfilm in het voorjaar van 2017 in de Nederlandse bioscopen zal draaien.

Bron: Beau Monde
Beeld: Sanoma beeldbank

 

In het diepste geheim beloofde Patricia Paay (67) eeuwige trouw aan de 32-jarige miljonair Robbert Hinfelaar. En dát terwijl La Paay een maand geleden aan Story vertelde dat ze nog niet zeker wist of ze op Robbert's huwelijksaanzoek wilde ingaan.

Veel tijd om er over na te denken nam ze niet, want vorige week trouwde ze in het geheim met de man die al 15 jaar verliefd op haar is. Exclusief aan Story verteld Patricia over de mooiste dag in haar leven. 'Ik voel mij heel erg verliefd en dankbaar...'

 

...and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me.

Een foto die is geplaatst door S A D G R L (@katinkacoorie) op