Toen Dean Maddy slechts een paar maanden oud was, overleed zijn moeder Guusje Nederhorst op 34-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker. Toch leeft de voormalig ‘GTST’-actrice in hem voort, zo valt fans op. Op een zomerse foto van de zeventienjarige en zijn vader Dinand Woesthoff (47) zijn namelijk duidelijk de genen van de blondine te zien.

Zoon Dinand Woesthoff en Guusje Nederhorst

Lucy Woesthoff heeft een prachtige foto gedeeld van haar grote liefde en zoon Dean. 'From boys to men', schrijft ze erbij, gevolgd door twee hartjes. Eerder vertelde ze in een interview dat de zoon van Guusje en Dinand voelt als haar eigen kind. 'Dean voelt voor mij net zo dichtbij als de drie kinderen die kwamen toen we al samen waren.'

Sprekend Guusje

Volgers van Lucy vinden het bijzonder hoeveel Dean op zijn moeder lijkt. 'Wauw, ik zie Guus door zijn ogen… wauw', reageert Wendy van Dijk. De presentatrice krijgt veel bijval van andere instagrammers. 'Oh, ik zag het ook meteen', aldus een fan. Een ander vult aan: 'Een mini-me van Guusje, alleen in de mannelijke uitvoering! Zo mooi dat ze zo doorleeft in deze knapperd.'

De tekst gaat verder onder de foto.

Article continues after the ad

Opnieuw de liefde gevonden

Lucy Woesthoff kwam in 2005 in het leven van Dinand Woesthoff, toen hij niet lang ervoor afscheid moest nemen van zijn grote liefde én moeder van zijn pasgeboren kind: Guusje Nederhorst. De actrice overleed in 2004 aan de gevolgen van borstkanker, terwijl haar zoontje Dean slechts een paar maanden oud was. Ondanks het intense verdriet verloor de voormalig Kane-zanger zijn hart aan Lucy en zijn de twee al jaren gelukkig getrouwd. Onlangs deed de blondine een boekje open over hun bijzondere relatie.

Gezin

Dinand en Lucy stapten in 2009 in het huwelijksbootje en beloofden elkaar exact tien jaar later nógmaals eeuwige trouw. Samen kreeg het stel drie kinderen: zoons Jimi (13) en Che (9), en dochter Leia Guusje (4). Het meisje dankt haar tweede naam aan Nederhorst, de eerste vrouw van de zanger. Met de toenmalige GTST-actrice kreeg Dinand in 2003 een zoon: Dean Maddy. Hij is eind juni zeventien geworden.

Door: Flaironline | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.