De negen deelnemers aan het SBS6-programma It Takes 2 zijn bekend. Bobbi Eden, Jan Joost van Gangelen, Rens Kroes, Harry Piekema, Imanuelle Grives, Lisa Michels, Loes Haverkort, Stefan Jurriens en Pim Muda gaan de uitdaging aan. Zij laten zien dat ze iets kunnen dat niemand van ze had verwacht: zingen!It Takes 2 is vanaf dit voorjaar te zien op SBS6.

Een vakkundige jury - Edsilia Rombley, Ronnie Flex en Gerard Ekdom - beoordeelt alle optredens. De presentatie is in handen van Winston Gerschtanowitz en Gordon, die backstage de deelnemers opvangt na hun optreden. 

Article continues after the ad

Teams

De drie zangprofessionals Waylon, Marcel Veenendaal en Trijntje Oosterhuis stellen zélf hun team samen. In de eerste aflevering geven de deelnemers hiervoor eerst een solo-optreden. De professionals kunnen deze optredens niet zien en beoordelen dus enkel de stemmen. Zij kiezen ieder drie BN’er-kandidaten. Als de teams bekend zijn, barst in de tweede aflevering de strijd los! Vanaf deze aflevering valt er steeds één bekende kandidaat af. Wie wint? Wie van de BN’ers mag zich voortaan ook zanger noemen?

It Takes 2 is vanaf dit voorjaar te zien op SBS6. 

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: William Rutten