Dat Derk Bolt al jaren na zijn echtscheiding nog altijd vrijgezel is, betekent niet dat er geen vrouwen in zijn leven zijn. Maar een vaste relatie, daar deinst de Spoorloos-presentator voor terug. In Story vertelt hij waarom.

Hoewel Spoorloos-coryfee Derk Bolt (63) en de moeder van zijn kinderen al jarenlang gescheiden zijn, onderhouden ze nog steeds een goed contact. Zo neemt Derk zijn ex-vrouw in de winter steevast mee op vakantie naar Curaçao, waar ze samen met hun zoon David (22) en dochter Isabelle (19) Kerst vieren. Vaak keren Derks kinderen en ex-vrouw enkele dagen na Kerstmis terug naar Nederland, waarna de presentator in zijn eentje de vakantie afmaakt.

Spoorloos-verslaggever

Derk is het met zijn werk als Spoorloos-verslaggever wel gewend om, weliswaar in aanwezigheid van een geluids- en cameraman, afgezonderd van zijn geliefden in het buitenland te verblijven, maar op vakantie zou het fijn zijn als hij een leuke vrouw aan zijn zijde zou hebben. Althans, dat vinden de mensen in zijn directe omgeving. Zelf ziet Derk dat anders. ‘Ik ben erg gelukkig als vrijgezel,’ zegt hij. ‘Er zijn zeker vrouwen in mijn leven, maak je daar maar geen zorgen over, maar er moet echt iets geks gebeuren wil ik ooit nog verliefd worden. Het is zeker mogelijk, maar het is nog niet gebeurd. Daarnaast heb ik werk dat mij verhindert te investeren in een vaste vriendin. En tot die tijd vermaak ik me wel. Ik ga niet celibatair door het leven, anders was ik wel paus geworden.’ 

 
Het hele verhaal lees je in de nieuwste Story. Editie 27 ligt nu in de winkels.  

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.
 
 
Article continues after the ad