Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman, die al bijna twintig jaar geleden onze harten stalen als boerentrienen in Villa Achterwerk’s Zaai, zijn als duo terug van weggeweest! Vanaf 20 april zijn ze voor het eerst samen te zien in een toneelstuk: de wereldwijde theaterhit Slippers.

Cabarettop verenigd

Ze krijgen ditmaal wel versterking. De twee mannelijke hoofdrollen in het stuk worden gespeeld door Peter van de Witte en Bas Hoeflaak van het cabaretduo Droog Brood. Hiermee komt de top van het Nederlandse cabaret samen in één toneelproductie.

Menselijk gestuntel

Schrijver Alan Ayckbourn, die het stuk in 1965 schreef, houdt in Slippers een vergrootglas boven ons menselijk gestuntel. Geen andere auteur schetst met zoveel humor en compassie het eeuwige misverstand tussen man en vrouw. Slippers vertelt over een jonger en een ouder stel dat elkaar onder vreemde omstandigheden ontmoet en dat veel voor elkaar verborgen houdt.

Eerdere slippertjes

De voorstelling was een aantal keer eerder in Nederland te zien. Zo was er ooit een versie met Jeroen Krabbé, Willeke Alberti en Mary Dresselhuys en werd het stuk recenter nog opgevoerd met Will van Kralingen, Peter Tuinman en Aniek Pheifer.

Wil je bij zijn!

Slippers is vanaf 20 april te zien in het DeLaMar Theater in Amsterdam. Wil je dit toneelstuk niet missen? Kijk híer voor kaarten en meer informatie.

Bron: DeLaMar

Heb jij de musical Jesus Christ Superstar nog niet gezien en vind je dat eigenlijk heel erg jammer? Dan hebben we goed nieuws. Want de succesvolle musical draait nog héél even in Ahoy en daar kun jij (voor een bizar lage prijs!) bij zijn.

De 'échte' Jezus
De wereldberoemde rockopera Jesus Christ Superstar heeft sinds z’n eerste opvoering in 1971 al miljoenen mensen in vervoering gebracht. Al meer dan 90.000 bezoekers gingen je voor. Wanneer je tot nu toe de boot hebt gemist, raden wij je aan om nú een avondje uit te boeken. Want de musical is alleen nu te zien met de enige echte, ‘originele Jezus’ uit de beroemde film en de Broadway-versie uit de seventies.

Onvergetelijke ervaring
Ted Neeley speelt, 46 jaar na de opnames van de film Jesus Christ Superstar, nog één keer de rol van zijn leven. Een unieke kans om Neeley nog één keer te zien schitteren - dat wil je niet missen! Geniet van nummers als I Don’t Know How to Love Him en het fenomenale Gethsemane. Andrew Lloyd Webber is het muzikale meesterbrein achter deze rockopera. Een prachtig live-orkest zorgt samen met de aangrijpende teksten van Tim Rice voor dé onvergetelijke musicalervaring.

Dit wil je niet missen!
De Rotterdamse Ahoy heeft de eer het toneel te zijn voor de sensationele finale van dit meesterwerk, waarvoor een spectaculair decor is ontworpen. Als klap op de vuurpijl krijgt Neeley ook nog eens versterking van een aantal special guests.

Kom je ook?
Wil je niets van dit unieke spektakel missen? Bestel dan nú je kaarten en profiteer van een fantastische korting van maar liefst € 22,- per kaartje!

Extra: bij aankoop van 2 kaarten ontvang je 50% korting op een exclusief fotoalbum.
Met: Ted Neeley, Feisal Bonciani, Simona Distefano en Emiliano Geppetti
Waar: Ahoy Rotterdam
Data: 5, 6 en 7 mei 2017

Disclaimer: Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten. Kijk hier voor de uitgebreide actievoorwaarden.