Heb jij de musical Jesus Christ Superstar nog niet gezien en vind je dat eigenlijk heel erg jammer? Dan hebben we goed nieuws. Want de succesvolle musical draait nog héél even in Ahoy en daar kun jij (voor een bizar lage prijs!) bij zijn.

De 'échte' Jezus
De wereldberoemde rockopera Jesus Christ Superstar heeft sinds z’n eerste opvoering in 1971 al miljoenen mensen in vervoering gebracht. Al meer dan 90.000 bezoekers gingen je voor. Wanneer je tot nu toe de boot hebt gemist, raden wij je aan om nú een avondje uit te boeken. Want de musical is alleen nu te zien met de enige echte, ‘originele Jezus’ uit de beroemde film en de Broadway-versie uit de seventies.

Onvergetelijke ervaring
Ted Neeley speelt, 46 jaar na de opnames van de film Jesus Christ Superstar, nog één keer de rol van zijn leven. Een unieke kans om Neeley nog één keer te zien schitteren - dat wil je niet missen! Geniet van nummers als I Don’t Know How to Love Him en het fenomenale Gethsemane. Andrew Lloyd Webber is het muzikale meesterbrein achter deze rockopera. Een prachtig live-orkest zorgt samen met de aangrijpende teksten van Tim Rice voor dé onvergetelijke musicalervaring.

Article continues after the ad

Dit wil je niet missen!
De Rotterdamse Ahoy heeft de eer het toneel te zijn voor de sensationele finale van dit meesterwerk, waarvoor een spectaculair decor is ontworpen. Als klap op de vuurpijl krijgt Neeley ook nog eens versterking van een aantal special guests.

Kom je ook?
Wil je niets van dit unieke spektakel missen? Bestel dan nú je kaarten en profiteer van een fantastische korting van maar liefst € 22,- per kaartje!

Extra: bij aankoop van 2 kaarten ontvang je 50% korting op een exclusief fotoalbum.
Met: Ted Neeley, Feisal Bonciani, Simona Distefano en Emiliano Geppetti
Waar: Ahoy Rotterdam
Data: 5, 6 en 7 mei 2017

Disclaimer: Prijzen zijn in euro’s, exclusief reserverings- en bespreekkosten. Kijk hier voor de uitgebreide actievoorwaarden.