Connie Witteman (68) is een heuse Instagram-influencer geworden. En die nieuwe rol neemt ze serieus. De zangeres heeft bijna een dagtaak aan het beantwoorden van de talloze berichten die ze binnenkrijgt.

“Ik beantwoord alle berichten: ’s morgens, ’s middags en ’s avonds twee uur. Dus in totaal zes uur, dat is best wel veel”, aldus Connie.

Article continues after the ad

Connie's Power

“Het geeft mij heel veel vreugde, zeker omdat je ook een band met je Insta-vrienden creëert.” De laatste maanden ging het hard met het aantal volgers voor ‘Connie’s Power’, het account van de zangeres. In korte tijd wist ze meer dan 40 duizend volgers aan zich te binden. “Iedereen vindt het leuk en positief en gezellig. We maken veel lol.”

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goedemorgen, scheur met Connie positief de dag door. Je kunt leugens verspreiden en de waarheid omdraaien...maar uiteindelijk ben ik degene die mezelf in de spiegel kan aankijken en trots mag zijn dat ik jouw gedrag niet overneem door met modder te gaan gooien... Als ik terug kijk op mijn leven zie ik fouten...pijn en verdriet... Maar..... als ik nu kijk in de spiegel...zie ik kracht... geleerde lessen en...ben ik trots op mezelf... Ik heb tè vaak een komma gezet... waar het een punt had moeten zijn! ———————————————-Beter gekwetst door de waarheid...dan getroost door een leugen! Fijne dag en lieve kus💋

Een bericht gedeeld door ₵Ø₦₦łɆ₴₱Ø₩ɆⱤ (@conniespower) op

Insta-influencer

Als influencer geeft ze een inkijkje in haar leven, maar ze deelt ook vaak grappige video’s en wijsheden. “Ik zet er ook vaak mopjes op. Dat vind ik leuk. Het maakt me niet uit of het er wel of niet op hoort. Dat zijn gewoon leuke dingen.” Ze hoopt haar succes in 2020 dan ook verder uit te breiden. “We gaan er volgend jaar lekker mee door.”

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: LINDAnieuws.nl, beeld: Peter Smulders