Het is een bijzondere dag vandaag voor Chantal Janzen en haar gezin. Haar jongste zoontje Bobby is vandaag namelijk alweer één jaar geworden! Deze dag mogen ze natuurlijk niet zomaar aan zich voorbij laten gaan. Tijd voor een terugblik op het afgelopen jaar.

Vandaag is het een feestelijke dag. Op 29 maart 2018, precies een jaar geleden, kwam Bobby ter wereld. Chantal Janzen en haar man Marco Geeratz konden het geluk niet op, want Bobby was de kers op de taart voor het gezin. Het eerste jaar met Bobby was een veelbewogen jaar voor Chantal en gelukkig mochten we van veel momenten met haar mee genieten. 

Cadeautje

Na de geboorte van haar eerste zoon James (9) stond haar carrière op de eerste plaats. Aan een nieuwe zwangerschap moest ze vanwege fysieke problemen nog niet denken. Het gezin was met de drie kinderen van Marco uit een eerder huwelijk en zoontje James compleet. Toch besloot het koppel er weer voor te gaan en zo werd Chantal vorig jaar opnieuw moeder van een zoon: Bobby.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

And then there was Bobby💙 29•03•2018

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Lachebekkie

Bobby is echt een lachebekkie. Vaak werden we verwend met vrolijke foto's van het jochie op Instagram. Iedereen uit het gezin lijkt verliefd op Bobby en ze genieten dan ook volop van elkaar.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Goeiemorgen! Wij liggen nu al in ‘n deuk om 2019. ❤️ And this is just the beginning. Well bring it on, you new year thing. So ready for you!💪🏻❤️✌🏼 Dat al jullie wensen en doelen voor dit nieuwe jaar maar uit mogen komen!! Ik wens iedereen een heel mooi nieuw jaar vol liefde, geluk, plezier, verdraagzaamheid, en gezondheid. En wees vooral maar n bietje lief voor elkaar. 🙏🏻❤️ Nou ja, totdat de ander t te bont maakt natuurlijk. Dan kijk je maar even wat het eerst binnen handbereik ligt. No grof geweld hè, ik bedoel meer n (dik) boek naast je bed waarmee je je snurkende man n lel verloopt, die categorie. Kusje!

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I dont do best nine’s. Here are my best six. Deal with it. ❤️ #familyfirst #thebest #bestsix2018 #forever

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Beeld: Peter Smulders