Edwin Smulders: ‘Vorige week kon ik deze vertederende foto’s maken van Chantal Janzen, haar man Marco Geeratz en hun vier maanden oude zoontje Bobby. Het gezinnetje had net geluncht bij restaurant George in Amsterdam-Zuid, dat nog geen driehonderd meter van hun huis af ligt. Na afloop van de lunch stapte Marco in zijn auto om weer aan het werk te gaan, en de 39-jarige presentatrice liep rustig op haar gemakje met de kleine Bobby terug naar huis. Chantal zit nog duidelijk helemaal in haar ‘Bobby-bubbel’ en geniet met volle teugen van haar tweede zoontje. Ik kan me daarom goed voorstellen dat ze nu nog even alleen moeder wil zijn en zich niet wil bezighouden met tv-opnames en haar magazine &C.’

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.


Beeld: Edwin Smulders, ANP

Een nieuwe jaar, een nieuwe carrière? Chantal Janzen (37) gaat de concurrentie aan met Linda de Mol en Wendy van Dijk en lanceert in 2017 haar eigen tijdschrift met een online platform met nieuws en video’s. 

Dat bevestigt uitgever Medialane aan Het Parool.

De uitgever laat weten het nieuws pas veel later bekend te willen maken. "Pas in het voorjaar 2017 zal er meer duidelijkheid komen over het blad, ik kan nu alleen bevestigen dat het er komt", laat de dochter van Joop van den Ende weten aan de krant.