Het afgelopen seizoen van Chantals Pyjama Party zou zomaar eens het laatste kunnen zijn geweest. Dat zei de presentatrice vrijdagavond aan tafel bij Beau van Erven Dorens. "Ik zou me kunnen voorstellen dat dit het laatste seizoen zou kunnen zijn geweest", aldus Chantal herself.

"Het is een heftig programma om te doen", zegt de presentatrice over het programma dat ze eerder ook al tussen 2013 en 2017 maakte. "Mijn aandacht is een beetje verschoven, andere dingen zijn belangrijker geworden", aldus Chantal in de talkshow van Beau.

Chantals Pyjama Party

Op vrijdag 15 november en zaterdag 16 november geeft Chantal de allergrootste pyjama party van Nederland. Op een gigantisch bed midden in Ziggo Dome ontvangt ze hier samen met 15.000 mensen haar bekende slaapgasten, waaronder Lil’ Kleine, Glennis Grace, Maan, Victor Mids, Tony Junior, Wibi Soerjadi, Famke Louise en Tijl Beckand. Met een show bomvol amusement en muziek wordt dit een avond waarop je nooit wilt gaan slapen.

"Met zo'n afsluiter in de Ziggo Dome, hoe moet ik daar nou nog overheen", vroeg ze zich in de talkshow van Beau hardop af.

Article continues after the ad

Bron: RTL Boulevard, beeld: ANP

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.