Chantal Janzen mag vandaag 41 kaarsjes uitblazen en reflecteert op 'het ouder worden'. Daarnaast geeft ze een cadeau weg, in plaats van dat ze een cadeau ontvangt. 

"Normaal krijg je een cadeau op je verjaardag, maar ik deel er heel graag eentje uit vandaag", begint Chantal haar verjaardagsvideo op Instagram. De presentatrice heeft met Chantals Pyjama Party in de Ziggo Dome en de kerstsingle Chantal & de Kerstballen honderdduizend euro opgehaald. Met dit bedrag adopteert ze een ouder-kind kamer in het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. "Ik wens iedereen uit het Prinses Máxima Centrum heel veel sterkte, heel veel liefde en heel veel geluk", vertelt de presentatrice.

Dankbaar
Onder de video schrijft de presentatrice: "Ik mag 41 worden! En samenzijn met de liefde van mijn leven, de mooiste kinderen en bonuskinderen, de liefste vrienden, leukste collega’s en de allerliefste familie, en mag het werk doen waar ik als kind al verliefd op was: amuseren en vermaken." Chantal is heel dankbaar.

Daarnaast wilt ze haar volgers meegeven dat gezondheid het belangrijkste is in het leven: "Want hoe mooi, succesvol, en geweldig alles ook is, zonder gezondheid stelt het vrijwel niets meer voor. Het is het allerbelangrijkste en je allergrootste goed in t leven."

Article continues after the ad

Ouder worden
De presentatrice staat ook even stil bij 'ouder worden'. "Kunnen jullie je ook nog zó goed herinneren dat je t met je vrienden over ‘later’ had? ‘Wat als we 30 zijn, of 40 zijn, waar zijn we dan? Wat zijn we dan aan het doen?’ Mn vriend Hein zei laatst met lichte schrik van realisatie: ‘Dat ‘later’ is gewoon nú!’ En ‘nu’ is geweldig! Je doet zoveel dingen, sommige verdienen niet de schoonheidsprijs, sommige dingen mislukken ook faliekant, maar je doet je best. Probeert er wat van te maken", schrijft ze. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

41. Eenenveertig! Ik mag 41 worden! En samenzijn met de liefde van mijn leven, de mooiste kinderen en bonuskinderen, de liefste vrienden, leukste collega’s en de allerliefste familie, en mag het werk doen waar ik als kind al verliefd op was: amuseren en vermaken. Althans, dat probeer je dan. Als nuchtere Nellie zijnde ga ik nu even uit de band springen met een voor mijn doen zoete afsluiter: Ik ben dankbaar (yes daar issie weer, de #dankbaar op insta) maar echt DANKBAAR voor alles wat er op mijn pad kwam deze afgelopen 40 jaar, en nog gaat komen. Want het wordt weer een prachtig nieuw levensjaar. Mer mooie dingen. Kunnen jullie je ook nog zó goed herinneren dat je t met je vrienden over ‘later’ had? ‘Wat als we 30 zijn, of 40 zijn, waar zijn we dan? Wat zijn we dan aan het doen?’ Mn vriend Hein zei laatst met lichte schrik van realisatie: ‘Dat ‘later’ is gewoon nú!’ En ‘nu’ is geweldig! Je doet zoveel dingen, soms tèveel, waardoor sommige dingen niet de schoonheidsprijs verdienen, en sommige ook faliekant mislukken, maar je doet je best. Probeert er wat van te maken. Dat doet iedereen. Dromen kwamen uit, de wensenlijst wordt steeds korter. Maar één ding werd alsmaar duidelijker, helaas, maar ook maar goed: dat je gezond bent en blijft. Want hoe mooi, succesvol, en geweldig alles ook kan zijn, zonder gezondheid stelt het vrijwel niets meer voor. Het is het allerbelangrijkste en je allergrootste goed in t leven. En liefde, natuurlijk. Dat altijd.❤️ Dat werk van mij, dat ‘ge-amuseer’, brengt trouwens mooie dingen met zich mee. Zoals ik vertel in het bovenstaande filmpje. Door JULLIE mede mogelijk gemaakt. Dit is het mooiste verjaardagskado wat jullie konden geven. Namens het Prinses Maxima Centrum en @andcgram : DANKJEWEL🙏🏻❤️ #vandaag #15februari #wereldkinderkankerdag #chantalspyjamaparty #ziggo #opbrengst #prinsesmaximacentrum #pyjamas #hemanederland #kerstballen #doorjullie💗

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders