Een opmerkelijk gerucht gaat al weken de ronde: een van de vrouwen van goedzak Geert Jan zou hem financieel uitgekleed hebben. Zondag zagen kijkers hoe de boer uiteindelijk de knoop doorhakte en voor Karine ging.

‘Geert Jan heeft de grootste fout van zijn leven gemaakt,’ wist een bron onlangs aan Story te vertellen. Hij zou voor duizenden euro's opgelicht zijn, en zij zou de goedlachse boer - nadat hij een einde aan de relatie maakte - hem vervelende berichten hebben gestuurd. Er zou zelfs een rechtszaak komen.

Article continues after the ad

Niet waar

Karine ontkent in alle toonaarden dat dit op haar van toepassing is. Zij reageert op Facebook onder de wekelijkse column van Boer zoekt Vrouw-kenner Rick Evers. 'Wat een trieste opmerking! Je gelooft dus een gerucht. Zo blij dat ik het zelf beter weet.'

Op gesprek

Volgens Karine moet Rick beter zijn huiswerk doen. 'Valt me tegen van je hoor. Maar na 10 augustus, einde van mijn contract, ben je welkom voor een eerlijk gesprek. Karma is een bitch. Story maakt levens kapot, maar ik ben een sterke vrouw. Helaas, deze truc is mislukt', schrijft Karine. Volgens haar is er een bepaalde vrouw die haar leven overhoop wilde gooien. Wie is niet bekend. 

Citytrip

Wat er dan precies gebeurd is? We moeten het afwachten. Volgende week zien we hoe de citytrip bij iedereen verliep, en daarna komt de grootse reünie-aflevering.

Bron: Facebook Beeld: KRO-NCRV

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.