Twaalf jaar geleden werden Linda (53) en Ria (62)  bij toeval collega’s. Ze kenden elkaar toen al 22 jaar maar door een verhuizing was het contact gereduceerd tot kerstkaartjes sturen naar elkaar. ‘Het was weer net als toen’.

Story samen met Senseo®

Article continues after the ad

Ria: ‘Na al die jaren pakten we zo de draad weer op. En onze band is de afgelopen jaren alleen maar sterker geworden. Wij gaan echt voor elkaar door het vuur en hebben aan één blik genoeg. ’s Ochtends komen we speciaal twintig minuten eerder naar werk om nog even een bakkie Senseo® te doen samen. En elke dag komen we weer tijd tekort. Linda is zo’n ontzettend lieve vrouw voor mij en haar omgeving. Die doet echt geen mens kwaad. Ik heb er alles voor over om Linda gelukkig te zien en heb altijd de neiging voor haar op te komen. Binnenkort verandert Linda van baan maar gelukkig zitten we nog wel in hetzelfde pand. Ons contact gaat niet nog een keer verwateren want Linda is en blijft mijn nummer één.”

Linda: ‘Als Ria met vakantie is vind ik het maar saai op werk. Het is gewoon zo gezellig met haar. Ze is altijd vrolijk en spontaan tegen iedereen. Maar niet nep hoor, je weet echt wat je aan haar hebt. Ze is superdirect en neemt geen blad voor de mond. Voor sommige mensen is dat even wennen maar ik vind het heerlijk, dat Amsterdamse. Collega’s haalden ons in het begin vaak door elkaar. Niet dat we zoveel op elkaar lijken maar we zijn gewoon dezelfde types, staan altijd klaar voor een ander. Ons dagelijkse koffiemomentje voor het werk is binnenkort helaas verleden tijd. Maar die koffie doen we voortaan gewoon bij elkaar thuis dus eigenlijk wordt het alleen maar beter. Kunnen we net zo lang doorbeppen tot we zelf willen.

Wie is jouw nummer één?
Soms kom je iemand tegen met wie het vanaf de eerste seconde goed voelt, zoals bij Ria en Linda. En met wie je nooit uitgepraat raakt tijdens een kopje koffie. Hoe en waar geniet jij het liefst met jouw nummer één van de enige echte SENSEO® koffiepads? Vertel het ons op senseo.nl/zoisermaareen en maak kans op een dagje uit naar keuze t.w.v. € 500.