Mascha Feoktistova, van het YouTube-kanaal Beautygloss, is in verwachting van haar eerste kindje. Het geslacht onthulde ze middels een lieve foto op Instagram.

Geslacht

De YouTube-ster en haar man Gregor van Vlierden maakten begin dit jaar bekend voor het eerst ouders te worden. In eerdere Beautygloss-video's niet Mascha niet weten of het een jongen of een meisje werd. Sprak ze over de baby, dan noemde ze deze 'Poppy'. 

Article continues after the ad

Het geslacht heeft ze nu bekend gemaakt. "Can’t wait to meet you baby girl", schrijft ze op haar Instagram. Het stel verwacht dus een meisje!

Verwachting

Mascha en Gregor stapten in 2017 in het huwelijksbootje. Dit wordt hun eerste kindje. Ze kondigden het nieuws begin januari aan op het YouTube-kanaal van Mascha en via Instagram. Hier liet het stel al weten dat het kindje wordt verwacht in juli. 

Vruchtbaarheidsproblemen

De YouTuber was eerder open over haar vruchtbaarheidsproblemen. Ze lijdt aan de aandoening PCOS, waardoor er minder vaak een eisprong plaatsvindt en het moeilijker is om in verwachting te raken. In haar vlogs deelde Feoktistova dat zij en haar partner Gregor een grote kinderwens hebben.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.