Of er nu wel of geen onenigheid is tussen André Hazes (26) en zijn zus Roxeanne (27) weet niemand echt helemaal zeker. Na hun optredens tijdens 'Holland Zingt Hazes' stonden de twee, apart van elkaar, RTL Boulevard te woord over elkaar. 

Broer en zus hadden goede woorden voor elkaar over. Zo was André heel lovend over de muziek van zijn zus. Roxeanne trad op met het liedje ‘Sorry’, dat ze 'samen' met haar vader zong. "Dat vond ik serieus heel mooi", zegt André. "Maar dat vond ik al toen ik het hoorde op Spotify, toen dacht ik al: 'Dat heb je heel goed gedaan.' Je had het natuurlijk ook zwaar kunnen verkloten."

Article continues after the ad

Hij bespreekt ook de muziekstijl van zijn zus in een groter geheel. "Ik vind sowieso het stijltje waarin Rox werkt heel goed. Ik snap wel dat mijn zus behoefte had aan iets van haarzelf", zegt hij. 

Kwetsbare avond

Dat André zo positief reageert op haar muziek, vindt Roxeanne heel erg lief, laat ze weten. Ze vertelt daarnaast: "Maar het is ook zijn vader, dus ik snap wel dat dat voor hem ook iets kwetsbaars moet zijn. Het was echt een mooie avond."

Vervolgens gaat de zangeres dieper in op die zogenaamde ruzie tussen de twee. "Ik heb helemaal geen ruzie met mijn broertje. Wij gaan super professioneel met elkaar om", vertelt ze. Volgens Roxeanne maken veel mensen er een groter verhaal van dan het is. "We hebben het gewoon hartstikke leuk en gezellig. We zijn hier maar voor één ding en dat is mijn vaders muziek vieren", besluit ze.

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Peter Smulders

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.