Woensdag kon Story brengen dat André Hazes (27) en zijn verloofde Monique Westenberg (43) definitief uit elkaar zijn. Het management van André heeft dit nieuws bevestigd en laat weten dat het al enkele weken niet goed gaat tussen de twee.

Instagram

Wanneer we een blik werpen op het Instagram-account van de zanger, zien we dat hij ook al een tijdje geen foto's met Monique meer heeft geplaatst. Bij Monique daarentegen is dat een heel ander verhaal. 

Article continues after the ad

Verbroken verloving

Het is over en uit tussen André en Monique: de verloving is verbroken en de zanger heeft de gezinsvilla verlaten. Zowel André als Monique hebben dit nieuws woensdag bevestigd. Hoewel Monique er verder niet veel over wil zeggen, maakt André er wat meer woorden aan vuil. Hij zegt dat ze hun relatie hebben beëindigd omdat ze andere verwachtingen hadden over hoe ze hun beide levens wilden inrichten. 'We hebben een hele hoop meegemaakt de afgelopen jaren en veel hobbels overwonnen. Maar het blijkt voor ons toch niet te werken op deze manier. Ik denk dat ik ook naar onze zoon toe met deze beslissing, hoe moeilijk en verdrietig ook, een betere vader kan zijn', voegt hij daaraan toe.

Al weken niet goed

Eerder liet het management van André al weten dat het goed ging 'tot enkele weken geleden'. Het management verklaart: 'Er kwamen toch weer meer spanningen. Hierdoor ook weer meer ruzies. Ze hebben veel gesproken en zijn tot het besluit gekomen om uit elkaar te gaan.' Het ging dus al een aantal weken niet goed tussen de twee. Dat terwijl ze samen op Bonaire zaten, zogezegd om vrijwilligerswerk te doen. 

Hoop op verzoening bij Monique?

Als we een blik werpen op de Instagram-accounts van de twee, dan zien we dat het al best een tijd geleden is dat André zijn laatste kiekje samen met Monique plaatste. Op 9 februari deelde hij onderstaande foto. Hierbij schreef hij de datum van hun verloving: 12.12.2020. Hoewel André al een maand geen kiekjes met Monique meer deelde, is dat bij haar een heel ander verhaal. Zij deelde vijf dagen geleden nog een filmpje waarop ze met de zanger is te zien. Nog een opvallend detail: in de Instagram bio van Monique staat de datum van hun verloving nog. Zou Monique nog hoop op verzoening hebben?

 

Bron: Instagram | Beeld: Brunopress

Wil je op de hoogte blijven van al het royalty nieuws? Volg dan de Story Royalty Facebookpagina!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je in voor de Story-nieuwsbrief.